Klaso jemné
Klaso lahůdkové
Hlavní surovina Balení Trvanlivost
Pšenice, sója 200 g
400 g
1 000 g
30 dnů
zpět

Klaso
  1. Klaso nakrájíme na plátky a z obou stran osmahneme na oleji (3 - 5 minut).

    • V OMÁČCE - osmahnutý Klaso plátek vložíme do hotové omáčky (rajské, křenové, Vitana omáček, apod.).

    • DUŠENÉ - osmahnutý Klaso plátek podusíme ve šťávě (cca 5 min). Plátek nemusí být předem osmahnutý.

  2. Klaso nakrájíme na kostky nebo nudličky a osmahneme na oleji (3 - 5 minut).

    • GULÁŠ - do hotového guláše vložíme osmahnuté kostky Klasa a prohřejeme (5 min.).

    • ČÍNA - do hotového základu na čínu vložíme osmahnuté kostky Klasa a prohřejeme (5 min.).

  3. Klaso pomeleme a připravíme z něho běžným způsobem SEKANOU, KARBANÁTKY, ČEVABČIČI.