Klaso jemné
Klaso lahůdkové |
Hlavní surovina |
Balení |
Trvanlivost |
Pšenice, sója |
200 g 400 g 1 000 g |
30 dnů |
 
|
- Klaso nakrájíme na plátky a z obou stran osmahneme na oleji (3 - 5 minut).
- V OMÁČCE - osmahnutý Klaso plátek vložíme do hotové omáčky (rajské, křenové, Vitana omáček, apod.).
- DUŠENÉ - osmahnutý Klaso plátek podusíme ve šťávě (cca 5 min). Plátek nemusí být předem osmahnutý.
- Klaso nakrájíme na kostky nebo nudličky a osmahneme na oleji (3 - 5 minut).
- GULÁŠ - do hotového guláše vložíme osmahnuté kostky Klasa a prohřejeme (5 min.).
- ČÍNA - do hotového základu na čínu vložíme osmahnuté kostky Klasa a prohřejeme (5 min.).
- Klaso pomeleme a připravíme z něho běžným způsobem SEKANOU, KARBANÁTKY, ČEVABČIČI.
|