Luštěninová paštika Lesácká
Hlavní surovina Balení Trvanlivost
Fazole, kroupy 150 g 30 dnů

Luštěninová paštika Šohaj
Hlavní surovina Balení Trvanlivost
Fazole, kroupy 150 g 30 dnů
Luštěninová paštika Šohaj plus
Hlavní surovina Balení Trvanlivost
Fazole, bio pohanka 120 g 30 dnů
bezlepkový výrobek
Luštěninová paštika Kapucín
Hlavní surovina Balení Trvanlivost
Bio hrách kapucín, bio pohanka 120 g 30 dnů
bezlepkový výrobek
Luštěninová paštika Kavalír
Hlavní surovina Balení Trvanlivost
Bio pohanka, kvasnice 120 g 30 dnů
bezlepkový výrobek
zpět

Luštěninové paštiky
  1. Použijeme jako pomazánku pro rychlé svačiny a lehké předkrmy.

  2. Jako základ pro rychlou luštěninovou polévku nebo kaši. Osmahnutou cibuli a zeleninu zalijeme zeleninovým vývarem, pak přidáme paštiku a vaříme až je zelenina měkká. Dochutíme česnekem a majoránkou.

  3. Z paštiky lze připravit mnoho variant pomazánek tak, že do paštiky vmícháme jemně strouhanou zeleninu (např. křen, česnek, papriku, nakládaný okurek, ...)

  4. Pro použití ve studené kuchyni vmícháme do pomazánky až 20% rostlinného tuku.