| Luštěninová paštika Lesácká | 
| Hlavní surovina | 
Balení | 
Trvanlivost | 
 
| Fazole, kroupy | 
150 g | 
30 dnů | 
 
  
| Luštěninová paštika Šohaj | 
| Hlavní surovina | 
Balení | 
Trvanlivost | 
 
| Fazole, kroupy | 
150 g | 
30 dnů | 
 
 
 
 
| Luštěninová paštika Šohaj plus | 
| Hlavní surovina | 
Balení | 
Trvanlivost | 
 
| Fazole, bio pohanka | 
120 g | 
30 dnů | 
 
bezlepkový výrobek | 
 
 
 
| Luštěninová paštika Kapucín | 
| Hlavní surovina | 
Balení | 
Trvanlivost | 
 
| Bio hrách kapucín, bio pohanka | 
120 g | 
30 dnů | 
 
bezlepkový výrobek | 
 
 
 
| Luštěninová paštika Kavalír | 
| Hlavní surovina | 
Balení | 
Trvanlivost | 
 
| Bio pohanka, kvasnice | 
120 g | 
30 dnů | 
 
bezlepkový výrobek | 
 
   
 | 
 
 
	- Použijeme jako pomazánku pro rychlé svačiny a lehké předkrmy.
	  - Jako základ pro rychlou luštěninovou polévku nebo kaši. Osmahnutou cibuli a zeleninu zalijeme zeleninovým vývarem, pak přidáme paštiku a vaříme až je zelenina měkká. Dochutíme česnekem a majoránkou.
	  - Z paštiky lze připravit mnoho variant pomazánek tak, že do paštiky vmícháme jemně strouhanou zeleninu (např. křen, česnek, papriku, nakládaný okurek, ...)
	  - Pro použití ve studené kuchyni vmícháme do pomazánky až 20% rostlinného tuku.
   
 |